Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 Filthy Gourgeous - nagellack

Filthy Gourgeous

Märket grundades 2009 av Adam Dargan, Noelle Shine och Clair Rose, som tillsammans har en passion för och en personlig erfarenhet av skönhet, efter att ha arbetat sammanlagt i över 50 år inom skönhet och lyxvaruindustri.

Efter att ha sett bristen på en prisvärd, snabb och högkvalitativ skönhet leverantör på marknaden, förenade trion sina år av expertis och bestämde sig för att skapa en ny och innovativ destination för skönhet som utför alla de nyaste och mest pålitliga skönhetsbehandlingar inom ett och samma varumärke - Filthy Gorgeous London.

"Vi vet att våra kunder är tidsfattiga men modeinriktade, och vi tror att uppdateringen av en look inte sker längre varje säsong, idag har det blivit en daglig ritual – inget som flickor för i tiden haft möjligheten till - speciellt innan man beger sig ut för en natt på stan! Kvinnor bär idag flera stilar och trender varje vecka och vi är glada över att hjälpa våra kunder att nå en omedelbar wow-effekt oavsett om de försöker skaffa en ny tatuering eller våga bära den senaste "it" färgen på naglarna."

Sedan lanseringen i oktober 2010 har Filthy Gorgeous etablerat sig ett namn både inom och utanför skönhetsindustrin genom att samarbeta med Mahiki, Bungalow8, FHM, The News of the World-Score angel contest, Sapphire Model Agency och Select Model Agency samt kändismanikyristen Liza Smith.

De har också fått hyllade recensioner i Elle, Cosmopolitan, Brides Magazine, Metro, Ok! och Marie Claire magazine vid sidan av ett brett utbud av branschtidningar och oberoende bloggrecensioner.