Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 XJ 1861 - Xerjoff

XJ 1861

Sedan 1861 har Italien förenat identiteten hos ett folk somälskar att definiera sig själva som poeter, helgon och sjömän, med en extraordinär talang för kreativitet skriven i deras DNA. Utvecklad från en kärlek till estetik, matar en konstnärlig arv och förädlar kreativitet och genomsyrar varje aspekt av italienska livet. 150 år utgör ett viktigt jubileum för Italien och Xerjoff firar denna stund med lanseringen av XJ 1861, en ​​hyllning till storheten och glamour i vårt hemland. 


Kollektionen XJ 1861 består av tre underbara dofter - Renaissance, Naxos, Zefiro. 


Renaissance är italiensk excellens, kondenseras till parfym.En gnistrande bukett som frigör alla citrus friskhet av mandarin, bergamott,citron och petitgrain. Hjärta av parfymen öppnar upp sig i blommande rosor ochlilja-konvalj. Till slut kommer noter av patchouli, cederträ, amber och mossa. Naxos firar Siciliens djup och sensuell hjärta med en rik doft av Medelhavet - citrus blandas med fyllig blommor och förstärks av den skarpa och djärva kontrast av  kanel, vanilj och honung. Zefiro är en hyllning till Rom och dess barock alkemi,destillerat i en stark och mystisk parfym.