Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 JTC - Join the Club - Xerjoff - online

JTC - Join the Club

Xerjoffs JTC-kollektion är en förkortning till Join the Club. Denna serie innehåller 10 olika dofter, var och en tilldelad en klubb. Om man har en passion i livet eller finner att en av parfymerna är ens egen favorit blir man medlem i ett av de tio sällskapen. 


Är din passion till exempel golf, resor eller poesi finns det en doft för dig att bära var dag vilken ger dig chansen att drömma dig bort. Denna parfym kommer att signifiera din personlighet genom vad du brinner för i livet.


Medlemskapet till Xerjoffs exklusiva och slutna sällskap nås genom, och endast genom, att köpa din doft. I förpackningen finns ett medlemskort med instruktioner om hur du blir en fullvärdig medlem. 


Denna medlemsförening skapad av Xerjoff är bara en del av denna parfym-serie. Välj bland de 10 olika dofterna och läs mer om var och en!