Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 Stemcell hudvård

Stemcell

Konceptet

Stamceller är icke-specialiserade celler (och har alltså inte ännu en väldefinierad funktion) som har potential att i oändlighet utvecklas till vävnadsceller.

Huden ändrar konstant sina celler, så kallad självförnyelse, och ersätter dem med nya celler. Med åldern blir stamcellerna som är upphov till cellförnyelsen allt mer "inaktiva" i en form av katalepsi, eftersom de inte får tillräckligt med stimulans för att skapa nya celler.

Det är den här principen Stemcell baseras på. Återaktiveringen av "inaktiva" hudceller, förnyandet av en fantastisk regenererande aktivitet, tillfälligt inaktiv, genom att använda stamceller, endast FRÅN VÄXTER.

Varför stamceller från växter?

I växtvärlden är stamceller de så kallade meristematiska cellerna (knopparna och de nedre delarna av roten), vävnader i det totipotenta embryonalstadiet och kan alltså konverteras till alla typer av vävnad, som karaktäriseras av en intensiv, oändlig cellmultiplicering.

Stemcell-behandlingar består av stamceller av växtursprung, och kommer endast från lotusblomman. De hjälper till vid naturliga, biokemiska processer för cellförnyelse.

Lotusblommans stamceller utvinns genom en unik biologisk teknik, utan genmanipulation, vilket gör det möjligt att erhålla dem i deras renaste form och i en sammansättning som passar huden.

Positioneringen

Stemcell är en nyskapande hudvårdsserie som erbjuder alla kvinnor en säker och effektiv produkt baserad på medicinsk och laboratorie forskning.

Tekniken gör det nu möjligt för Stemcell-produkter att få huden att fungera som den gjorde när den var yngre. Och det här är någonting som görs med hjälp av stamceller från växter, utan genmanipulation.