Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 Reminiscence

Reminiscence

År 1970 öppnade Zoé Coste och Nino Amaddeo dörrarna till sin första butik i en pittoresk omgivning i Juan-les-Pins, på franska Rivieran.


På den tiden eggade Indien och Öst de stora skaparna fantasi. Influerad av exotiska aromer och skimrande färger, skapade Zoé då sina första parfymer: Patchouli, Ambre och Musc, som insveper med härligheter av en sagolik trädgård.


Dofterna i Reminiscence är som juvelset: oskiljaktiga. Deras kreativitet och deras emotionella styrka är sammanflätade för att göra dem både unika och annorlunda. De är minnen av intima och kära stunder, en magisk dröm som flyger all över världen.


Varje flaska innehåller ett skräddarsytt sublimt elixir som förmår att fylla själen och hjärtat – både hos den person som bär parfymen och hos den som blir insvept i den.