Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 Panacea hudvård

Panacea

Som bekant består huden av många nervändar i direkt anslutning till centrala nervsystemet, som reagerar på signaler som kommer både utifrån (UV-strålar, föroreningar, temperatur) och inifrån (blodcirkulation, känslor, stress…). Tack vare detta system kan centrala nervsystemet bevaka hudens hälsa och transmittera korrigerande åtgärder i enlighet med den situation som epidermis befinner sig i. Vid nervändarna frigörs signalsubstanser. De förmedlar överföring av information mellan centrala nervsystemet och hudcellerna.

Neurokosmetik och Panacea

Neurokosmetik, eller intelligent kosmetik, bygger på användning av speciella aktiva ingredienser som har neurofysiologisk inverkan. De kan inducera en viss överföring av välbefinnande och förhindra de skadliga transmissionerna, vilket aktiverar hudens fysiologiska reaktioner för att säkerställa ett önskat estetiskt resultat. Dessa nya aktiva ingredienser är så kallade neuropeptider, små aminosyror som aktiverar en viss cellfunktion som responderar på problem av hudens åldrande.

Panacea kosmetiska behandlingar bygger på denna futuristiska metod för att säkerställa effektiva och långvariga kosmetiska resultat.

Panacea behandlingar

Förutom dessa aktiva substanser har Panacea en fördel av att använda de bästa naturliga komponenterna i modern kosmetologi, dock utan att använda parabener, färgämnen, tillsatta aromämnen eller alkohol. Panacea kämpar mot tidigt åldrande och hjälper att få en ung och strålande look på kort tid till helt otroliga priser. Panacea, den intelligenta hudvården, erbjuder ett högpresterande sortiment av testade produkter som har bevisade resultat och är mycket spännande:

Rengörande och renande behandlingar

Fuktgivande och närande behandlingar

Anti-age behandlingar

Rengörande och renande behandlingar

Rengöringsmjölk och tonic som rengör huden på djupet och förbereder den för Panacea behandlingar. De tar bort hudorenheter, förfinar epidermis och lämnar huden frisk och mjuk. Dessa produkter är alkoholfria och passar alla hudtyper.

Fuktgivande och närande behandlingar

Dessa behandlingar återfuktar och skyddar huden mot yttre påfrestning tack vare en funktion som aktiveras av neuropeptider: deras inverkan är inriktat på att förbättra återuppbyggnaden av skadade epidermisceller och minska rynkor. De gör huden mer elastisk och kämpar mot fria radikaler, som är den främsta orsaken till hudens åldrande: huden kommer att se mjukare, smidigare och fastare ut.

Anti-Age behandlingar

Formlerna, rika på neuropeptider, skapades för att effektivt bekämpa hudens åldrande och uttryckslinjer som orsakas av ansiktsuttryck. Dessa behandlingar aktiverar cellförnyelsen, och huden blir återigen fast, mjuk och får en ung look.

De minskar små rynkor och uttryckslinjer tack vare formelns neuropeptider, som kämpar mot fria radikaler, vitaliserar trött och stressad hyn och ökar hudens regenererande och anti-age processer.