Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/71/181071/insanto.se/public_html/system/library/db/mysql.php on line 7 Arc - hårvård - shampoo - stemcell

ARC

Anti-age behandlingar för hår och hårbotten baserade på växt-DNA och aktiva principer av uteslutande vegetabiliska ursprung. Hår och hårbotten är de delar av människokroppen som genomgår den snabbaste cellförnyelsen tillsammans med hud och naglar.

Det är också ett område som är minst skyddad på människokroppen. Varje dag utsätts håret för påfrestningar, så som temperaturförändringar, fria radikaler, UV-strålar, föroreningar.

Håret blir tunnare, svagare och sprödare.

Människans hår består till största delen av proteinet a-keratin. Den synliga delen av håret - stammen - består av död vävnad.

Den levande delen av håret är dess hårsäck och papillen. Hårstråna växer från papillen som finns på toppen av varje hårstrå, papillen är fylld med nerver och blodkärl. I anslutning till hårsäcken finns talgkörtlarna som utsöndrar talg (sebum), ett fett som fungerar som smörjmedel för håret och hårstråna. Personer med fett hår har helt enkelt ett överskott av sebum i håret.

Alla Arc System hårbehandlingar är baserade på vegetabiliska DNA. De återskapar den cellulära aktiviteten, förbättrar blodcirkulationen och hjälper till att avlägsna gifter.

Arc System erbjuder följande behandlingar:

• Volume R.Evolution baseras på DNA från linden för att ger håret extra volym.

• Brilliance R.Evolution baseras på DNA från nässlor för att ge extra glans.

• Nourishment R.Evolution baseras på DNA från vete och Aloe Vera för att ge extra kraft till skadad hår.

Varje serie innehåller 3 produkter: schampo, mask och regenererandevätska. Maximal effekt uppnås vid kontinuerlig användning av dessa produkter.